Cliënten vinden én houden voor juridische professionals

De datum van deze cursus is nog niet bekend of niet van toepassing van 19:00 tot 22:00 uur

Cliënten vinden én houden voor juridische professionals

De eigentijdse aanpak voor sterke zakenrelaties

2
po

Rechtsgebied

Vaardigheden

Locatie

Maitland Theater
Driebergen

Datum en tijdstip

De datum van deze cursus is nog niet bekend of niet van toepassing van 19:00 tot 22:00 uur

Inschrijven

Klassikaal
€ 249,00

Live Webinar
€ 249,00

Docent

D de Jonge

Bekijk Profiel
Daniëlle de Jonge is een echte salesvrouw en werkt als verkooptrainer en spreker. Met een praktische, eigentijdse en inspirerende aanpak helpt zij bedrijven zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. Zij weet (sales)professionals en ondernemers te prikkelen om zich onderscheidend te profileren en op die manier klanten te werven en te behouden.

Sales is haar vak
Daniëlle heeft na een studie Bedrijfseconomie diverse commerciële functies vervuld. Sinds circa twaalf jaar werkt zij als verkooptrainer, in 2007 startte zij als ondernemer.

Als trainer, coach en spreker helpt zij professionals en ondernemers om succesvol te zijn en blijven in het vinden, hebben en houden van klanten. 

Haar manier van trainen en presenteren? Nuchter, met humor en vooral heel erg praktisch. Ook de mix van livebijeenkomsten en een onlineleeromgeving met extra oefeningen, webinars en meer spreekt klanten altijd aan.

Wekelijks schrijft Daniëlle praktische artikelen en tips over verkoop, acquisitie en klantgerichtheid op haar website en social media. Artikelen van haar hand zijn geregeld te vinden in vakbladen en op diverse (vak)websites. In 2013 schreef zij het boek Verleid de klant en in 2015 verscheen haar boek Human2Human: de nieuwe klantrelatie.

P. van der Westerlaken

Bekijk Profiel
Peter van der Westerlaken is managing director Hertoghs advocaten. 

"Matthieu Weggeman schreef ooit: ‘Leidinggeven aan professionals, niet doen!’. Inmiddels doe ik dat 25 jaar en iedere dag geniet ik ervan om met professionals samen te werken en duurzame organisaties en succesvolle business op te bouwen. Het samenwerken met en voor mensen die het beste voor hun cliënten willen, is de rode draad in mijn professionele carrière geworden. De helft daarvan werkte ik nauw samen met professionals in ziekenhuizen en de laatste 18 jaar in de commerciële advocatuur. Waarom? Dat is de boeiende vraag die mij iedere dag weer uitdaagt."

Zodra u uw cliënten te weinig aandacht geeft, gaan ze naar een concurrent die hen die aandacht wél geeft. Maar aandacht alleen is niet genoeg: u moet onderscheidend zijn, altijd en overal. Dat verwachten uw cliënten van u. De sleutel tot succesvol zakendoen ligt daarom in het geven van gerichte, waarde- volle aandacht waarmee u zich onderscheidt van anderen. Op die manier komen cliënten niet alleen naar u toe, maar bouwt u ook een langjarige relatie met hen op.

Op 1 oktober 2018 organiseren De Juridische Academie en Managementboek een avond­ seminar waarin u als juridische professional leert hoe u op een moderne manier cliënten werft én behoudt, zowel online als offline. Aandacht voor het eerste contact is hierbij zeker zo belangrijk als het onderhou­ den van de relatie en daarom komen beide aan bod.

In dit avondseminar komen deze thema’s aan bod:

 • De verwachtingen die cliënten vandaag de dag hebben
 • De vier belangrijkste manieren om cliënten te werven
 • Uw persoonlijke communicatiekracht
 • ‘Netvliesmanagement’, zodat u continu in beeld blijft
 • Klantgerichtheid in de praktijk

Inschrijfformulier cursus Cliënten vinden én houden voor juridische professionals

Hoe wilt u het college volgen?

Ik wil dit college

Persoonlijke gegevens

Geslacht

Berijfsgegevens

Factuur gegevens

n.v.t.

Algemene Voorwaarden

Annulering
 • Tot vier weken voor aanvang van de cursus kan kosteloos worden geannuleerd. Dit dient schriftelijk of per e-mail te geschieden.
 • Bij annulering tussen drie en vier weken voor aanvang van de cursus wordt 30 % van het cursusbedrag in rekening gebracht.
 • In geval van annulering binnen drie weken voor aanvang van de cursus is het volledige cursusgeld verschuldigd. In dat geval kan de gereserveerde plaats overigens zonder bijkomende kosten door een vervanger worden ingenomen.

Betaling
 • In geval van niet tijdige betaling van facturen is de cursist naast het verschuldigde bedrag en de daarover verschuldigde wettelijke rente ex artikel 6:119 BTW gehouden tot volledige vergoeding van zowel buitengerechtelijke als gerechtelijke kosten. De buitengerechtelijke kosten worden gesteld op 15 % van het door de cursist verschuldigde bedrag.
 • In het geval de werkgever voor betaling van het deelnemersgeld zorg draagt maar in gebreke blijft, is de cursist verantwoordelijk voor de betaling van het cursusgeld.

Algemeen
 • De Juridische Academie behoudt het recht om programmaonderdelen en/of docenten te wijzigen. 
 • BTW nummer: NL 818802091.B01

Wij zijn bereikbaar op Maandag tot en met vrijdag van 08.30 - 17.30 uur

Postbus 7 3984 ZG Odijk

+31 (0)30 69 77 891

+31 (0)30 69 25 996

info@dejuridischeacademie.nl

www.dejuridischeacademie.nl

Kvk 30233014

BTW NL 818802091.B01

Rabobank 134924908

IBAN NL60 RABO 0134924908